Etn. Abel Falisse

De firma Abel Falisse heeft haar naam te danken aan haar stichter de Heer Abel Falisse. In 1948, was Abel groothandelaar in kolen en voerde bruinkool briketten in. In 1956 voerde hij fornuizen op kool en gas in en daarna op elektriciteit.

 

Filosofie

Abel Falisse heeft altijd het beste gewild voor zijn klanten: de beste kwaliteit, de know-how, de beste afwerking, … en de beste service. Op die manier hebben de Etn. Abel Falisse zich gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteitsproducten en hebben zij van de tevredenheid en het vertrouwen van de klant hun leitmotiv gemaakt.


De Etn. Abel Falisse  zijn exclusieve invoerder van gekende merken zoals:

  • Lacanche en Ambassade : de specialist inzake piano's voor gastonomen op maat gefabriceerd in Bourgondië.
  • Falk Culinair : koperen kookpotten en pannen van Belgische makelij
  • Viking : zeer gekend Amerikaans merk inzake fornuizen, rangetops,…


De firma Abel Falisse is erg kieskeurig en zeer nauwgezet en kiest daarom met de grootste zorg haar "ambassadeurs" die het verdelersnetwerk in de Belux vormen.

De firma Abel Falisse maakt er een erezaak van om haar netwerk te respecteren en niet rechtstreeks aan de particulier te verkopen. Desondanks heet het personeel van de showroom in Awans u van harte welkom om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het maken van DE juiste keuze. Wij kunnen u eveneens helpen met het afronden van uw bestelling bij één van onze verdelers.


Om een kwaliteitsservice tijdens en na de verkoop te kunnen aanbieden, verzekeren de Etn. Abel Falisse de naverkoopdienst en garantie op hun toestellen gedurende de eerste twee jaar (onderdelen, uurloon en verplaatsing).

De Etn. Abel Falisse wensen u een aangenaam bezoek op hun website en aarzel vooral niet om contact op te nemen met de commerciële dienst indien u meer informatie wenst : info@abel-falisse.be.